• Bezorging 0 € NL + B
 • Retourneer 0 € NL + B
 • gratis kopersbescherming
 • Hotline +31 (0)74 8080223 Ma-Vrij 9.00-17.00

 

 

Paviljoen Palais

%

Paviljoen Palais

UVP: € 2.469,90
sale
Speciale prijs € 1.268,90
Incl. BTW
Availability:
In voorraad
Levertijd :
7 - 10 werkdagen
Artikel Nr. :
13993899
 • Pavillon Palais-bronze
Zorgeloos winkelen
 • Verzendkosten 0 € (NL + B)
 • Retourkosten 0 € (NL + B)
 • gratis kopersbescherming,                                  op verzoek van
 • einfach im Warenkorb mit Paypal bezahlen!
Beschrijving
Paviljoen Palais

Echt koninklijk, dit prachtige paviljoen zal in uw tuin troneren!

Geniet van heerlijke zonnige dagen met dit paviljoen, maar ook van milde zomeravonden in gezellig gezelschap of ontspannen uren voor twee! Binnenkort wordt het uw gezellige lievelingsplekje op het terras en in uw tuin. Wat kan er mooier zijn?

En dat niet alleen, met dit paviljoen verbetert u uw hele eigendom op de meest charmante manier die u zich maar kunt voorstellen! Het is een absoluut exclusief hoogtepunt, zowel vrijstaand als overdekt met klimplanten, om uw tuin bijzonder mooi te maken. Het ruime paviljoen met het prachtig gedecoreerde en met de hand gesmeed dak van harmonisch gebogen stijlen laat niets te wensen over! Het indrukwekkende dak wordt ondersteund door vier stabiele kolommen die met elkaar verbonden zijn door artistiek vormgegeven stijlen en patronen. Op deze elegante manier blijft het open karakter van het paviljoen behouden en creëert u een beschutte ruimte voor uw stijlvolle zitgroep.

De fittingen en schroeven zijn gemaakt van stevig metaal en, zoals u kunt zien, is de materiaalkeuze op alle gebieden zorgvuldig gemaakt. Het prachtige en uitgebreid handgemaakte ijzeren frame is verfijnd met een antieke roestpatina! Een paviljoen kan nauwelijks exclusiever zijn. Lange tijd zult u kunnen genieten van dit juweel en het zal u met trots vervullen elke keer als u wordt gevraagd naar dit juweel. Uw bezoekers zullen zeker zijn van een verlangende blik en u kunt er zeker van zijn dat iedereen u zal benijden voor uw favoriete plek in de tuin.

Op welke gezellige plek kan uw paviljoen staan?


Richtmaten:
Totale hoogte: 440 cm
Totale diameter (dak): 370 cm
doorgangsbreedte: 210 cm
Voetafdruk (onderzijde): 276 x 276 cm
totale breedte: 370 cm
totale hoogte: 440 cm
totale diepte: 370 cm
Doorgangsbreedte: 210 cm
Merk: Loraville
Vragen over het product

 • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens uit het contactformulier worden verzameld en verwerkt tot het antwoord op mijn vraag. De gegevens worden na verwerking van uw aanvraag verwijderd. Let op: U kunt uw toestemming te allen tijde voor de toekomst intrekken door een e-mail te sturen naar datenschutz@clp.de. Gedetailleerde informatie over de omgang met gebruikersgegevens vindt u in onze privacyverklaring.

 • * Verplichte velden


  Sturen
Verwante producten