• Bezorging 0 € NL + B
  • Retourneer 0 € NL + B
  • gratis kopersbescherming
  • Hotline +31 (0)74 8080223 Ma-Vrij 9.00-17.00

 

 

Gewoon veilig betalen

Gewoon veilig betalen

We bieden u verschillende betalingsmogelijkheden (afwijkingen in het buitenland mogelijk). Kies de juiste betaalmethode voor u:

 

Betalen met iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Onze animatie laat u snel zien wat iDEAL precies is.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

- iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
- Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
- U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
- iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
- U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

iDEAL is geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door een webwinkel.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met uw bank om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort uw online aankopen met iDEAL betalen.

 

Betaling via Amazon Pay - met gratis kopersbescherming door Amazon

Hoe werkt het?

Met Amazon Pay kunt u uw Amazon-account gebruiken om duizenden externe websites te betalen. Klik gewoon op de knop, voer uw Amazon-login in en u bent klaar om uw bestelling te voltooien. U hoeft geen nieuw account aan te maken en u heeft eenvoudig toegang tot betalingsgegevens en leveringsadressen vanuit uw account.

 

Gratis kopersbescherming door Amazon Pay

Kopersbescherming helpt u als u problemen ondervindt met uw bestelling verwerkt via Amazon Pay.

Dit schrijft Amazon Pay over kopersbescherming:

"Vertrouw op Amazon Pay, we beschermen uw persoonlijke gegevens en u geniet van dezelfde kopersbescherming die u kent over Amazon, zodat u overal zonder problemen kunt winkelen."

Ga voor meer informatie naar: pay.amazon.com/en/shopper

 

Betaling via PayPal - de service met speciale kopersbescherming


Met een PayPal-rekening betaalt u alleen met uw e-mailadres en uw wachtwoord. Het is een virtueel account en werkt zonder uw eigen accountnummer. U kunt het gebruiken om betalingen te doen en ontvangen in meer dan 190 verschillende landen. PayPal behandelt de overdracht voor u als een tussenpersoon. PayPal treedt niet op als een trustee en is onafhankelijk van de service die de verkoper biedt.

Belangrijk voordeel van PayPal en andere microbetalingssystemen: betalingen via PayPal worden onmiddellijk bijgeschreven op de rekening van de begunstigde. Vanwege de snellere verwerking dan de normale bankoverschrijving, wordt de levertijd verkort - op voorwaarde dat de dealer de bestelling direct na ontvangst van de betaling verzendt.

 

Hoe werkt het?

U registreert zich met uw persoonlijke gegevens en accountinformatie en wacht op de verificatie. Voor dit doel maakt PayPal een testoverdracht naar uw account.

Als PayPal-lid hebt u alleen een e-mailadres nodig om onmiddellijk geld te verzenden of ontvangen. Als de geadresseerde geen PayPal-account heeft, wordt hij op de hoogte gebracht van de ontvangst van de betaling. Om van dit bedrag af te komen, moet hij geregistreerd zijn als een begunstigde bij PayPal of zich registreren als lid.

 

Gratis kopersbescherming door PayPal
De kopersbescherming helpt u als u problemen ondervindt met uw bestelling verwerkt via PayPal.

Dit is wat PayPal.com over kopersbescherming schrijft:

"Onze kopersbescherming helpt u als uw gekochte artikel niet aankomt of niet overeenkomt met de beschrijving. Rapporteer het probleem alstublieft en wij zullen uw zaak herzien." Als uw claim voor de aankoopbescherming gerechtvaardigd is, ontvangt u de volledige aankoopprijs en verzendkosten. "

"Uw artikel is niet aangekomen of komt niet overeen met de beschrijving? Neem gewoon contact op met de verkoper via uw PayPal-rekening en u hebt maximaal 180 dagen na de betaling om het probleem te melden." Als er geen overeenkomst is, kunt u binnen nog eens 20 dagen zal de verduidelijking aan ons worden doorgegeven. "

Meer informatie is te vinden op paypal.com.

 

Betaling per creditcard (MasterCard / VISA)
Internationaal geaccepteerd en handig is de betaling per creditcard. Met deze methode wordt uw account belast met het verzenden van de goederen.

 

Vooruitbetaling (voorschot - overschrijving)
Stuur het totale bedrag van uw bestelling met uw bestelnummer of klantnummer naar het volgende account:

Rekeninghouder: CLP Trading
Rekeningnummer: 0637039939
Bank: Commerzbank Nederland
BIC: COBANL2X

IBAN: NL19COBA067039939

Zodra de betaling op onze rekening is ontvangen, zullen we de goederen onmiddellijk verzenden.