• Bezorging 0 € NL + B
 • Retourneer 0 € NL + B
 • gratis kopersbescherming
 • Hotline +31 (0)74 8080223 Ma-Vrij 9.00-17.00

 

 

Tuinpaviljoen Crown

%

Tuinpaviljoen Crown

UVP: € 1.185,90
sale
Speciale prijs € 894,90
Incl. BTW

Availability: Niet in voorraad

Artikel Nr. :
132010899
  Zorgeloos winkelen
  • Verzendkosten 0 € (NL + B)
  • Retourkosten 0 € (NL + B)
  • gratis kopersbescherming,                                  op verzoek van
  • einfach im Warenkorb mit Paypal bezahlen!
  Beschrijving
  Tuinpaviljoen Crown, de kroon op uw tuin.


  Echt koninklijk, dit prachtige paviljoen zal je tuin in vervoering brengen en de zomerdromen waarmaken! Geniet van heerlijke zonnige dagen met dit paviljoen en zwoele zomeravonden in gezellige ontspannende uren voor twee. Al snel wordt het je gezellige favoriete plek op het terras en in je tuin.

  Met Tuinpaviljoen CROWN upgrade je de hele woning op de meest charmante manier. Vrijstaand en begroeid met wijnstokken, het is een exclusief hoogtepunt om uw tuin buitengewoon mooi te maken. Het ruime paviljoen met het prachtig gedecoreerde en met de hand gesmede dak van harmonieus gebogen stutten, een schitterend motief en hoge zijwanden laat niets te wensen over. Het dak wordt ondersteund door stevige buizen verbonden door artistiek ontworpen stutten en patronen. Op deze manier wordt het open karakter van het paviljoen behouden en ontstaat tegelijkertijd een beschutte ruimte voor uw zitgroep.

  De koppelingen zijn gemaakt van stevig metaal, hier is zorgvuldig gekozen voor de juiste materialen in alle gebieden. Het stijlvolle en ingewikkeld handgemaakte gietijzeren frame is verfijnd met een antiek geïnspireerde roestpatina. Je zult lang van dit juweel kunnen genieten en het zal je elke keer trots maken wanneer je naar dit juweel ziet.


  Richtmaten:
  Totale hoogte: 340 cm
  Totale breedte boven: Ø 200 cm
  Totale breedte onder: Ø 180 cm
  Passage hoogte: 178 cm
  Passagebreedte: 87,5 cm (kolomafstand)
  Hoogte zijwanden: 97 cm
  Framedikte van stevige vierkante profielen: 25 x 25 mm
  totale breedte: 200 cm
  totale hoogte: 340 cm
  totale diepte: 200 cm
  Doorgangsbreedte: 87,5 cm
  Doorganghoogte: 178 cm
  Merk: Loraville
  Vragen over het product

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens uit het contactformulier worden verzameld en verwerkt tot het antwoord op mijn vraag. De gegevens worden na verwerking van uw aanvraag verwijderd. Let op: U kunt uw toestemming te allen tijde voor de toekomst intrekken door een e-mail te sturen naar datenschutz@clp.de. Gedetailleerde informatie over de omgang met gebruikersgegevens vindt u in onze privacyverklaring.

  • * Verplichte velden


   Sturen
  Verwante producten