• Bezorging 0 € NL + B
  • Retourneer 0 € NL + B
  • gratis kopersbescherming
  • Hotline +31 (0)74 8080223 Ma-Vrij 9.00-17.00

 

 

Stelling

Eindelijk, orden in de de opslag.

Heavy-duty stelling met plug-in systemen maken een einde aan de chaos in overvolle kamers. In het magazijn en waar er gewerkt wordt. Met een hoge laadcapaciteit per plank bieden heavy duty stellingen veel opslagruimte voor grote items, zware ladingen, goederen, dozen, gereedschappen en meer.

12 artikel(en)

12 artikel(en)

 

De beste in orde. Professionele opslagruimte voor commercieel gebruik

 

Heavy-duty rekken of stellingen maken al lang deel uit van de moderne bedrijfsvoering, omdat de functionele schappen optimaal gebruik maken van de ruimte in het magazijn of de werkplaats. Het praktische plug-in systeem vergemakkelijkt de constructie en de in hoogte verstelbare schappen bieden de nodige flexibiliteit voor gebruik in elke kamer en voor elke behoefte. De zware racks hoeven niet eens aan de muur te worden gemonteerd!

Meer efficiëntie en een soepeler productieproces zijn ook het resultaat van een goede planning. Voordat de stelling wordt aangeschaft, moet daarom altijd rekening worden gehouden met de beschikbare ruimte voor de stelling en de hoogte van de kamer. Daarnaast speelt de aard van de te bewaren goederen een rol. Zullen daar losse of verpakte goederen worden ondergebracht? Hoeveel gewicht moeten individuele planken dragen? Heel belangrijk voor de toegang tot de goederen: hoeveel ruimte is er gepland tussen de planken? Iedereen die deze vragen van tevoren beantwoordt, kan niet mis gaan met de aankoop.

 

De kleurkeuze, speelt het een rol?

 

Het creëren van opslag en werkruimte voor het operationele klimaat speelt een rol, is een gemeenplaats. Daarom is, naast de puur functionele overwegingen, de kleurkeuze niet geheel onverschillig.

De regel is: Heavy duty rekken in effen witte, zwarte of zilveren kleuren zorgen voor orde en visuele harmonie. Maar wie zegt dat zware stellingen altijd moeten worden gekozen in bescheiden kleuren? Stellingen in rood of blauw zijn minder somber.

 

Veilig en stabiel voor privégebruik

Heavy-duty racks zijn bestsellers, en niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor privésector is het een groot succes. Toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld de thuiswerkplaats, kelder, garage of studio. Dus zware dozen, ingeblikte potten, los gereedschap of benodigdheden voor kunstenaars vinden eindelijk een permanent thuis. Heb je meer in gedachten? Great! Naast gebruik als kelderplank of garagedrager is natuurlijk ook een gebruik als werkbank mogelijk.

 

Details van de heavy-duty stellingen.

Degelijk vakmanschap en hoge draagkracht garanderen stabiliteit en veiligheid. Alle stellingen hebben vloerbeschermers en kunnen eenvoudig op gevoelige vloeren worden geïnstalleerd en zelfs zonder wandmontage.

 

Ongecompliceerde objectiviteit.

De voordelen van heavy-duty magzijnstellingen in de commerciële en industriële sector liggen voor de hand. De nieuwste ontwikkelingen tonen echter aan dat de rauwe charme van de opslagplanken steeds meer de interieurontwerpen van de fans van de industriële stijl inspireert.

Functionaliteit en niets anders is de verklaring van de industriële schappen. Met zo veel frivole objectiviteit, kan de geïmproviseerde chic van een workshop-atmosfeer gemakkelijk worden geënsceneerd. Het is geen wonder dat de eenvoudige helpers snel als ontwerpobjecten functioneren buiten hun beweerde belang en interessant worden als woninginrichting.

Oorspronkelijk ontworpen als industrieel meubilair, hebben heavy duty stellingen nu ook een  mogelijkheid in de woonruimte en vormen ze een goed en vooral goedkoop alternatief voor alle andere legbordsystemen voor diegenen die het eenvoudig en authentiek vinden.