• Bezorging 0 € NL + B
 • Retourneer 0 € NL + B
 • gratis kopersbescherming
 • Hotline 074 8080 223 4 Ma - Vrij 9.00-17.00

 

 

Luxury Pavilion ROMANTIK V2

%

Luxury Pavilion ROMANTIK V2

UVP: € 2.709,00
sale
Speciale prijs € 2.028,90
Incl. BTW
Availability:
In voorraad
Levertijd :
7 - 10 werkdagen
Artikel Nr. :
303069
 • Luxus Pavillon Romantik V2 rund Ø 3,5 m-antik/braun
Zorgeloos winkelen
 • Verzendkosten 0 € (NL + B)
 • Retourkosten 0 € (NL + B)
 • gratis kopersbescherming,                                  op verzoek van
 • einfach im Warenkorb mit Paypal bezahlen!
Beschrijving

Luxury Pavilion ROMANTIK V2, dit prachtige paviljoen zal uw tuin opvrolijken.

Geniet van heerlijke zonnige dagen met dit paviljoen en zwoele zomeravonden in. Al snel wordt hij je gezellige favoriete plek op het terras enin je tuin.

En niet alleen dat, met dit paviljoen upgrade je je hele woning op de meest charmante manier die je je kunt voorstellen. Hij is vrijstaand en begroeid met wijnplanten een absoluut exclusief hoogtepunt om uw tuin buitengewoon mooi te maken. Het ruime paviljoen met het prachtig gedecoreerde en met de hand gesmede dak van harmonieus gebogen stutten en een motief in de vorm van rozenranken en laterale zijwanden van 97 cm hoog laat niets te wensen over. Het indrukwekkende dak wordt ondersteund door acht stevige buizen die zijn verspringend door artistiek ontworpen stutten en patronen.  Op deze elegante manier blijft het open karakter van het paviljoen behouden en wordt tegelijkertijd een beschutte ruimte gecreëerd voor uw stijlvolle zithoek.

De fittingen zijn gemaakt van stevig metaal en zoals u kuntzien, is hier de materiaalkeuze op  alle vlakken zeer zorgvuldig uitgevoerd. Het prachtige en uitbundig handgemaakt sierlijk ijzeren frame is verfijnd met een antiek geïnspireerde roestpatina. Exclusief een paviljoen kon nauwelijks worden gemaakt. Je zult lang van dit juweel kunnen genieten en het zal je elke keer trots maken wanneer je naar dit juweel kijkt. Verlangende blikken van uw bezoekers blijven hier niet buiten enu kunt er zeker van zijn dat iedereen u zal benijden op uw favoriete plek in de tuin.

 

Richtmaten:

Totale hoogte: 350 cm

Totale breedte boven: Ø 370 cm

Totale breedte onder: Ø 350 cm

Passagehoogte: 178,5 cm

Hoogte zijwanden: 97 cm

Kolomafstand: 128 cm (doorgangsbreedte)

Framedikte van stevige vierkante profielen: 25 x 25 mm


totale breedte: 370 cm
totale hoogte: 350 cm
totale diepte: 370 cm
Doorgangsbreedte: 128 cm
Doorganghoogte: 178,5 cm
Merk: Loraville
Vragen over het product

 • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens uit het contactformulier worden verzameld en verwerkt tot het antwoord op mijn vraag. De gegevens worden na verwerking van uw aanvraag verwijderd. Let op: U kunt uw toestemming te allen tijde voor de toekomst intrekken door een e-mail te sturen naar datenschutz@clp.de. Gedetailleerde informatie over de omgang met gebruikersgegevens vindt u in onze privacyverklaring.

 • * Verplichte velden


  Sturen
Verwante producten